logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 40. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Ferhat’la Kuzey’in bu karşılaşmasının galibi Kuzey olur. Ferhat gözaltına alınır. Kuzey artık, sevdiklerine verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Korku dolu, karanlık günlerin ardından Kuzey için de ufukta güneşli günler belirmeye başlar. Ferhat ise işlediği suçların hesabını polislere vermeye çalışır. Sinaner’ler cephesinde, Banu ile Güney’in düğününde başlayan Burak Çatalcalı krizi, her geçen saat daha da büyür. Balayına çıkmak üzere son hazırlıklarını yapan Güney ve Banu’nun evliliklerine, en büyük darbeyi Cemre’nin varlığı indirir. Kendisi yüzünden başlayan olaylardan habersiz Cemre ise, aşk acısıyla baş başadır. Kuzey’e aşkını itiraf ettikten sonra sığınacak hiçbir yeri kalmayan Cemre, sonunda kalbinin sesine kulaklarını tamamen kapatmaya karar verir. Kuzey, Zeynep’le olan ilişkisinde sorunlardan ve korkulardan uzakta, yeni bir döneme girmek üzereyken, Ferhat hayatının en büyük kumarını oynar. Bu oyunun kazananı olmayacaktır.
anne demiş ki;
...yanli$ oldu Sevgili Berran 79 mu$ :D

0   0

anne demiş ki;
canim Berranim, hatirlatma yapayim araya tatil girdi arada kaynadi en son Fg 78 sayfasinda yazi$mi$dik neolur neolmaz ben Kg ye birdaha ugramayayim :) oradan bana cevap yaz :) Sen anladin ne demek istedigimi :)

0   0

Berran demiş ki;
AnneCan, merhaba neyi sordugunu anlamadim. Biraz daha acarmisin??Evet MOR MENEKSELERI bitirdim ve cok begendim;)) Hala ara-sira yine bakiyorum.Herkese tavsiye ederim.Sevgilerimle.. canimm..sende k.i.b IYI AKSAMLAR:))

0   0

anne demiş ki;
Selam KG ciler... Selam Sevgili Berran, seni burada bulabilecegimi tahmin etmi$dim :P tavsiyen icin cok te$ekkür ederim kisa bir zamanda in$aallah izlemeye cali$acagim, o sayfadaki yorumlara bakdimda sanirim sen mor menek$eleri izlemeyi bitirdin, bir$ey daha canim en son yazi$digimiz sayfada bir yorum göndermi$dim sana, cevaplarsan sevinirim k.i.b. a.e.o. tekrar görü$mek dilegiyle...

0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim hos geldin canimmm..:)) Seni arayacagim.Arkadaslar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Sevgili burcdasim tavsiye etmisti yogun dizi nedeniyle daha sonra izlemeye karar vermistim.Zira kendisinin zevkine güvenim vardi.Kendisine buradan bir kez daha tesekkür etmek istiyorum.dünkü telefon görüsmemiz yine her zamanki gibi cok güzel gecti ve ben cok keyf aldim:))Bis bald burcdasim HDL..Sevgili Sezzycim.MSFIGOcum.Maralcim,KartalCan,Anne arkadasim, Roza,Gunay sultan hepinize "MOR MENEKSELERI muhakkak izlemenizi tavsiye ediyorumTRT yapimi senarist; levent cantekin eseri.1950-1970 yillari arasinda ankarada geciyor.Kahrmanlarin cogunu kabadayi olmasina ragmen güzel bir Dizi.SEZON Finali nedeniyle boslugu en iyi sekilde degerlendirebilirsiniz.Eski TÜrk roman ve Edebiyat dersinde okudugumuz hikayelere veya arkasi yarin piyeslerine benziyor benziyor.Oynayanlar GÜVEN KIRAC,SINAN TUZCU ,UMUT KAYA,ARPACI,SARP LEVENOGLU,AYLIN TUNCELI, NILAY DENIZ v.s. v.s., KartalCan bilhassa sana tavsiye ediyorum. Derslerinden mola verdigin zamanlar izlersin OK?? ANNE VE SEZZYCIM SIZLEREDE AYNI SEKILDE Melindayadavergilerle finanse edilen TRTnin bir Diziyi reyting ugruna bitirmesine hala akil erdiremiyorum. Benim yasadigim ülkede böyle bir seyin nesamesi bile yoktur. Kimsenin gücü yetmezHalk itiraz eder.Ancak 30 bölüm yeterli geldi bana. Artik tüm diziler 25-30 bölümlük olsa fena olmaz taraftariyim.hepnize iyi pazarlar ve sevgilerimle:))keyifli izlemeler:))Size TEOMANdan yeni version olarak"ARKADASIMIN ASKISIN"i gönderiyorum ..Arzu eden TANJU OKAN veya JUANITOdanda dinleyebilir;)

0   0

ario demiş ki;
guneyin dinledigi parcanin ismini bilen var mi ?

0   0

zehra demiş ki;
Güneyin dinlediği parçanın ismini bilen varmı arkadaşlar?

0   0

melda demiş ki;
ben 41 bölumu gördim ali öleyemieceg:DDDDDD

0   0

sezzy demiş ki;
Kartal arkadas, su an tatilde bulunuyorum, firsati bulmusken biraz yorum okumak istedim, yorumlari okurken de yazmadan edemedim, ben daha once yazdigim fikrimi bir kez daha yinelemek istiyorum, guney gibi 10 kardesim olacagina ali gibi bir dostum olsun diyorum. herkesin gorusu kendini baglar tabi, ama dizinin basladigi ilk bolumden beri Ali ile Guney.in Kuzey.e davranislarini mukayese edersek ve buna kendi yasadigim gercekleri de ilave edersem Ali iyi gunde de kotu gunde de gercek dosttur ve kardesten daha kardestir. insallah olmez, ben hala oldugune inanmak istemiyorum. Herkese guzel ve gunesli gunler dilerken dinlemeniz icin bir sarki sectim, Melike Demirag ve Arkadas.

0   0

kartal demiş ki;
Adam ölürken bile benim için bir gerizekalılık yapma ferhattan intikam alma diye ölüyor kardeşim diye ölüyor bu adam kuzeyden nasıl bir menfaat bekleyebilir ya adamın yüreği sızlıyor izlerken hemde çocukluktan beri beraber büyümüşler aynı biz çok duygulu bir sahne ya

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler