logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 78. Bölüm izle

Özet: Fatmagül ve Kerim’in küçük balayıları geçmişten gelen bir sürprizle, daha da renkli bir hal alıyor. Bu kez Kerim’in geçmişi yüzünden, Fatmagül bir sınav daha veriyor. Fatmagül’le Kerim’in sürpriz tatilleri, Selim’in yakalandığını öğrenmeleriyle çok daha keyifli bir hale gelir. Mücadeleleri sonuca ulaştıkça, ikisi de hayallerindeki günlere yaklaşmanın mutluluğunu yaşar. Yaşaranlar’daki büyük çatlak ortaya çıkmış, Selim’i ihbar eden kişinin Münir olduğu anlaşılmıştır. Mukaddes’in yine arkalarından iş çevirdiğini öğrenen Rahmi, artık evliliği ile ilgili bir karar vermek zorundadır. Evde çıkan tartışmalar sırasında Murat, babasının Rahmi olmadığını öğrenir. İstanbul’da yaşanan fırtınadan haberi olmayan Fatmagül ve Kerim, tatillerinin keyfini çıkarırlar. Bu küçük balayı geçmişten gelen bir sürprizle, daha da renkli bir hal alır. Bu kez Kerim’in geçmişi yüzünden Fatmagül bir sınav daha verecektir.
necmettin demiş ki;
belkıde bu senenın en guzel dızısydi sımdı bakıyorumda bır cok sacma sapan dızıye odul verıyorlar amam ne yazık kı boyle guzel bır dızıyı gormezlıkten gelıyorlar sade abartıya kacmadan uzun sure hafızamaızdan sılınmeyecek bır dızı

0   0

Berran demiş ki;
Yüregine saglik Maralcim ve yüregine saglik Sezzycim.Iste budur Iyiki varsiniz:)) Sevgili Sezzy, Orson Wellesin o meshur dizelerini bizimle paylastigin icin tesekkürler:) Yanilmiyorsam daha önce Sevgili Maralda paylasmisti.Anlami cok güzel ama sadece onun sesini dinlemek bile keyif veriyor insana:) Sevgiyle kalin öpüyorum ikinizide:))

0   0

sezzy demiş ki;
Bu gece yorum yazmak yerine herkese bir sarki ile birseyler anlatmak istiyorum. Orson Wells.den I know what it is to be young, but you, you dont know what is to be old. Some day you.ll say the same thing. So, my friend lets make the same music. I play old, while you sing the new. Meantime when your young days are over, there will be someone sharing their time with you. Herkese sevgi, sefkat, anlayis ve iyilik dolu yaslanmalar diliyorum:))))

0   0

maral demiş ki;
burada ciddiye alınan tek şey tecavüz vakasıdır. burada yazı yazmak bile boş iş sayılıyorsa çok merak ediyorum gönüllü olarak, (üstelik masrafları kendiniz karşılayarak) değişik projelerde insanlık adına, yardım adına görev alanlar ne tür insanlar oluyor acaba? çünkü oralarda verilen emek, geçirilen zaman çok daha fazla. üstelik fiziki olarak seminerler veriyorsunuz, panellere katılıyorsunuz, söyleşilere gidiyorsunuz, konferanslarda görev alıyorsunuz (üstelik bunlar değişik şehirlerde oluyor) mağdurlarla bir araya geliyorsunuz, araştırmalar yapıyorsunuz, istatistiki bilgiler tutuyorsunuz ve bunların hepsini de karşılığında bir bedel almadan, tamamen gönüllü olarak vicdanınız yüzünden yapıyorsunuz. salak mı bu insanlar. bu kadar değerli vakitlerini neden paraya çevirmedikleri işler için harcıyorlar acaba?? her yapılan iş boş iş değildir, boş insanlar yapmaz bunları. buraya yazı yazanların bir kısmı emekli ve belli yaşta olabilir. bu aşağılacak, alay edilecek bir şey değildir. ayrıca yaşı çok genç olup da sırf konuya ilgi duyduğu için bir insanın yazma ihtimali neden göz ardı edilir hiç anlamam. boş adamın boş lafları diye küçümseneceğine, konunun ciddiyetine varılıp, insanlık ayıbı olan bu konuda duyarlılık gösterip, vakit ayırıp paylaşımda bulunan herkese teşekkür etmek gerekir. teknoloji artık evde, internetin başında çalışma imkanı veriyor. herkes dışarıda mekanlarda çalışmak zorunda değil. bazılarının ulaşımda geçirdiği zaman, bazılarının kendilerine ayırdığı zaman olabilir. ya da kişi işlerini ayarlayıp başka işlere de vakit ayırabilir. yapılan işle alakalı bir olaydır bu. ayrıca kültür yazılan şeylerin içeriğinde zaten yer alır. boş adamlar boş şeyler yazar, kültürlü insanlar dolu şeyler. aradaki farkı da ancak gerekli eğitimi, ya okullar aracılığıyla yada kendini yetiştirerek alan insanlar anlayabilir. ayrıca okumak sadece yeterli olmayabiliyor bazı durumlarda, kişinin okuduklarını da anlaması önemli bir ayrıntıdır.

0   0

roza demiş ki;
ok sezzy :)) Ayol burasida nostaljik olmus:))) Sayfalari karistirmadiniz degilmi kizlar. Bu aksam ÖBGZ izleyelim yorumlarda bulusalim. Fragmandan anladigim kadariyla Aylin kesin gidici :(

0   0

Hezal demiş ki;
3 bucuk yildir bu sitede begendigim dizileri takip ediyorum..ve tanidigim herkese gerek maille gerek web sitesi aracugiliyla herkese bu siteyi tavsiyede bulundum.bugune kadar hic bir tartismaya girmedim burda..cok merak edenler icin yaziyorum ;)) kitapta okuyorum gazetede :))dunya haberlerinide takip ediyorum bilemem belki bazilari dizi aleminde yasadiklari icin olsa cok ciddiye aldiklarindan dolayi.fazla tartismalari ciddiye aliyorlar;))dizi yorumu yazaraktan kulturlu bilgili olunuyorsa ben almiyayim tsk ederim;))belki ilerde cocugum buyur evden giderse bende emekli olursam ozaman bos zamanim cok olacaktir eminim bol bol dizi izler yorumlar yazar kulturumu genisletirim;)) herkese iyi gunler sevgiyle kalin;))))

0   0

Adelya demiş ki;
Arkadaslar yorumlarizi kisa yazin lutfen, okumaya sabirim kalmiyor ve bazen hic okumuyorum. Kisa yorum daha avantajli

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili roza; saniyorum bir yanlis anlasilma olmus, daha onceden agzim yandigi icin artik fazla tartismaya girmekten kaciniyorum, ama bir arkadasin yazdigi yorumu okuyup, senin de niye bu yorumcuya karsi sessiz kaliyorsunuz demenle ben de bu konuda kendi gorusumu yazmak istedim o yorumcu arkadasa, ama senin bir sonraki yorumunda donen dolaplar tabirini okuyunca samimi olarak soylemek istiyorum ki kafam karisti, sana o nedenle hemen hemen butun yorumlarini zevkle okudugumu ama bu yorumda ne demek istedigini ve dolap falan donmedigini sandigimi yazdim. Eger yorumlarimla herhangi bir kimseyi kirici bir soz kullandimsa ayri ayri ozur dilerim, uzun zmaandir bu sitede yaziyoruz, izlediigm dizilerin yorum sayfalarinda yorumlarini begnedigim arkadaslar var, zaman zaman nostaljiler de yapiyoruz, bilhassa OBGZ dizisi bizi alip alip eski gunlere goturuyor. ama yine de bu arkadaslardan birisi ile ters yorumlarimiz olursa sirf arkadasim diye onu alkislamam ve ben yine kendi gorusumu, yorumumu yazarim. Burda gurubum yok ama yorumlarini keyifle okudugum arkadaslar var, hepsine de saygi duyuyorum. Sen de bu keyifle okudugum yorumcularin icindesin. Bu konu uzadikca daha da farkli yerlere atlayabilir, cunku senin de dedigin gibi arada bir ortalik tam sakinken birileri cikip yine ortaligi alevlendirebilir, bu nedenle tartismayi tadinda birakip yine rahatca kendi yorumlarimizi yazalim diyorum, onemli olan da hepimizin de ayri ayri kimseye satasmadan, saygi sinirlarini asmadan guzel ve duzgun yorumlar yazmamiz. Bunu da Sibel Can ve Orhan Babadan hepiniz icin sectigim iki sarki ile baslatmak istiyorum. LALE DEVRI COCUKLARIYIZ BIZ, ZAMANIMIZ COKTAN GECMIS ve DIL YARASI. Sevgili Berran ve Maral sectiginiz sarkilar icin de cok tesekkurler. Hepiniz sevgiyle kalin ve hep oyle kalin.

0   0

Sultan demiş ki;
Adelya öyle bir ask bu yasima kadar hic görmedim ve duymadim da . Ne Kerim gibi anlayisli, caliskan ince düsünceli yardim sever,sevecan, düzgün karekterli, korkusuz, sevgi dolu bir o kadar da hassas ve yakisiklisi vardir, ne de Fatmagül gibi güclü ve 1,5 sene icinde travmasini yenen ve mutlu bir evlilik kurabilen bir magdur

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim ve Maralcim...canlarim ikinizinde önerdigi parcalar favorilerimdir.Ayrica benimkini begenmenizede sevindim.Ancak John Lennon ve Ray Charlesi saatlerce dinlesem yine doymam;)) Bende hazir RAY CHARLES demisken yine onun copk güzel yorumladigi. "SOMEWHERE OVER THE RAINBOW"unu hediye ediyorum. Sezzycim Sen ERIC CLAPTONdanda dinleyebilirsin. Ayrica gecenlerde firsatim olmadi Claptonla ilgili verdigin bilgilere tesekkür etmek.Sorry:(( simdi tesekkür ediyorum canimmm..:)) gercekten duymamistim.Hepinize basarili ve mutlu haftalar ve keyifli seyirler.Sevgilerimle:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler