logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 38. Bölüm izle

Özet: Kuzey hem Ferhat’tan hem polisten gizlenmek zorunda kalıyor. Ferhat’tan kurtulmak için tek kozu olan Şermin Koflu’ya çok yaklaştığını anlayan Kuzey, tam ona ulaşmak üzereyken, Zeynep’i tehlikeye atmamak için bir kez daha yolundan dönmek zorunda kalır. Sinanerler’in sırrının peşindeki Burak’ı yeniden karşısında gören Banu’nun direnci kırılır. Bu karşılaşmada çözülme noktasına gelen Banu, öfkesini Güney’e yöneltir. Düğün öncesi çıkan tartışma Güney’in kararını bir daha gözden geçirmesine neden olur. Kuzey hem Ferhat’tan hem polisten gizlenmek zorundadır. Bu süre içinde Bekir, tek şansıdır. Hayatını sorgulamaya başlayan Güney için Cemre hala kapanmamış bir yaradır. Yalnızlığında çaresizliğinde sığındığı kişi yine Cemre olur. Kuzey, Ferhat’ı hapse göndermek için elindeki bütün imkanları kullanır. Ancak Ferhat’ın her hamleye bir karşılığı vardır. Makaranın açılış günü Kuzey, günlerden sonra tüm riskleri göze alarak ortaya çıkar ve ortalık karışır.
sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; Burak benim de hosuma gidiyor, keske Cemre ile o olsaydi, Kuzey.le Burak super ikili olabilir ama Ali kiskanabilir, kankalar cogaliyor:))

0   0

MSFIGO demiş ki;
bencede biraz ezele benziyor dizi. bekir bu dizinin ramiz dayisi, kuzeyde yegen :) kuzey öfkesine hakim olmadigi sürece cok basi derde girecek. okulu basmasi sacmaydi. biraz bekleseydi, aklini kullanip bekire gidip danissaydi. bekir ne bicim cemreyi süzdü öyle :) güneye bende acidim ama bakara acilisinda yine horozlandi. kuzeyin yarasinin nerden geldigini cok merak ediyordum, demekki kücükken cenesini kendisi yaralamis. burak ve kuzey ikilisi hosuma gitti :) burakda aslinda cok zeki biri. ezdirmeyecek kendini. dogruyu bulacak yakinda.

0   0

sezzy demiş ki;
Olmadi bu defa Kuzey, Ferhat.in karisini bulmak isteyisini anladim da boyle bir okul basip, sehir eskiyalari gibi kucucuk cocuklarin onunde, onlari boylesine korkutarak ve ogretmenin ikazlarina bile aldirmadan boylesine bir kaba kuvvet gosterisi yapman hic dogru olmadi. Guney.e once cok acidim, daha once d eyazmistim, yukarilara cikarken, yukselirken yaninda kimseler kalmayacak diye. Iste simdi tek basina hissediyor, her kizdiginda onu parasi ile bogan bir kadin ve etrafinda her an ayagini kaydirmaya calisan bir kayinvalide ile kayinbirader. Gercek dostu hic yok. Babasina konusurken cok acidim, uzuldum, ama sonra acilista gordum ki ayik kafa olunca yine eski hirsli, paragoz ve burnu kaf dasginda olan Guney olmus, Kuzey.i ezmek icin de makaranin golgesinde ve himayesinde diye yeni urunu tanitarak akli sira Kuzey.e karsi ustunlugunu gosteriyor, aslinda onun Kuzeye karsi gucsuzlugu ve korkakligi taa cocuklugundan geliyor, en kotu zamanlarda kendinden kucuk kardesi hep bir kurtulus yolu bulmus. Aslinda guc gosterisi yapmasinin tek sebebi de gecmisinden, korkak karakterinden kaynaklaniyor ve gucle, parayla o eksikligini kapatmak istiyor. en ustun benim demek istiyor. Bu daha baslangic, sen daha cok uzun zaman tek basina kalip, mutsuz olacaksin Guney, Kuzey.e gelince; valla onun da neler yapacagini hala kestiremiyorum, ani cikislari nedeniyle basi hep belada olacak, etrafinda birsuru seveni varken o sevgiyle degil, hep belalarla ugrasmak zorunda kalacak.

0   0

MSFIGO demiş ki;
kuzey burak, güzel ikili :)

0   0

kartal demiş ki;
Evet dizi gittikçe ezel olmaya başladı yakında kuzeye yeğen diye başlıyacak D: bi burak çatalcalı kuzey ikilisi eksikti artık o da oldu güney de kardeşini özlüyor aslında kuzey le güneyin barışmasını istiyorum ama daha çok macera var cemre kuzey aşkı güney kuzey kardeş liğini sonu ne olcak hep beraber görücez inş çok güzel dizi ezel den sonra bu dizide harika bu arada toygar ışıklının müziği süperdi handan hanım her zamanki gibi yine saf saf işlerine devam ediyor ne olcak bu kadının bu zengin gelin hayalleri banuyu annesinin bile yapmadığı şekilde seviyor kız alışmamış D: güzel dizi

0   0

Turane demiş ki;
dun en guzel sahne toygar isiklin sarkisin calan sahne oldu, cemre guney kuzey, ucluyu, bayildim o sahneye.,

0   0

KEJE demiş ki;
Masa üstündeki vazolara aciyorum ben.. onlarinda kullanma tarihi cok kisamis:´(

0   0

aylin demiş ki;
burak ve kuzey cok yakisikliya

0   0

daria demiş ki;
bu diziden en cok istedigim sey cemreyle kuzeyin birlikte olmalari ve kuzeyin ferhatin yaptiklarini ortaya cikarmasi

0   0

daria demiş ki;
bu diziden en cok istedigim sey cemreyle kuzeyin birlikte olmalari ve kuzeyin ferhatin yaptiklarini ortaya cikarmasi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler