logo

Yer Gök Aşk 78. Bölüm izle

Özet: Sultan ve Küçük Yılmaz Havva’yı almaya gelirler ama Havva yoktur. Cüneyt Havva’yı kaçırmıştır. Aldatıldığını öğrenen Sezer fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Bade buna sebep olduğu için pişmanlık içindedir. Cüneyt Havva’yı bir eve getirir. Havva sonunda Cüneyt’in akli dengesini kaybettiğini anlar, panik içinde kaçmaya çalışır ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Mehmet’ten Havva’nın kaçırıldığını öğrenen Yusuf da Havva’yı aramaya başlar. Münevver, sonunda Bade’nin babasıyla olan ilişkisini bildiğini anlar. Ancak asıl şoku Celal yaşayacaktır. Mehmet, Bade’nin kendinden hamile kaldığına emindir artık. Bade’nin kaçacak yeri kalmamıştır. Cüneyt’in gözü dönmüştür. Havva gördüğü manzara karşısında şoke olur, bir felaketle karşı karşıyadır.
Betül demiş ki;
78.bölümü nasıl izleyebilirim ?
19.10.2017 - 09:31
0   0

hatice demiş ki;
neden 78 bölümü izleyemiyorum yardım edermisiniz
11.09.2017 - 12:27
0   0

nira demiş ki;
sevgili sezzy teşekür edrim yorumun için de banada yeterli gelmedi bu haber aslıda ama buda birşey olabilmeli diyorum kendime herkese sevgiler...

0   0

MSFIGO demiş ki;
berrancigim aynen öyle. badeden önce bütün bu entrikalar önlenmeliydi. cünkü bu dizi tamamiyle carpik ve anormal haller almaya basladi.

0   0

anne yorumcular demiş ki;
valla bizlerde ask-i memnuda bihter hamile olunca sayisiz mailler yolladik ama reyting almis ask-i memnu sadece bu dizi gibi ceza almis o kadar.senaristler zaten biliyorlar ceza alacaklarini bunu bilerek bu haber bile reklamdir onlar icin.unutulmazdada yüzlerce mail yolladik sadece "baldiz düskünü enisteye rtükten ceza"haberini okuduk veee kiz ikinciye hamile kalmis.demek oluyorki senaritler biliyor neyin reyting aldigini rtük cezasimi nolmus verir cezayi o kadar.zaten bundan sonra aileden kurulunun internet sitelerindeki yorumlari okumasini rica ettik cünkü coluk cocugun yorumlariyla ssearistler onlara göre dizi yapiyorlar genc beyinleri yikamak icin...rtükün diziyi kaldirma yetkisi yokmus onu ögrendik ama bunu ailleden sorunlu yetkililer ele almali artik.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Nira kardes; mujdeyi ben vermek isterken baktim ki sne vermissin, olsun, onemli olan aylardir yazdiklarimizin en sonunda dikkat cekmesi, yuregine saglik. Hepimizin de gozu aydin. Sira LD.de:)) orda da yasaklar konmasi lazim, Yesim Badeden cok daha mi saf??? o da enistesinden bebek yapti, evli bir adami yalan ve iftirayla esinden ayirdi, peki Yesim.in kotuluklerini ne zaman gorecekler. Fox tv.nin kapatilmasi lazim, oyle ufak cezalar yetmez.

0   0

Berran demiş ki;
ENNNNNN NIHAYEEEEET....RTÜKE GÖNDERDIGIMIZ MAILLER VE YORUMLARIMIZ BIR ISE YARADI GALIBA Ancak sadece BADEnin hamileligini sebep olarak göstermeleri dogru degil...Daha daha tonla NEDEN var

0   0

nira demiş ki;
Fox TVde yayınlanan Yer Gök Aşk adlı dizi, "aile içi uygun olmayan ilişkileri marjinal noktalara çekerek Türk aile yapısına zarar verildiği" gerekçesiyle ceza aldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın dizilerde ensest ve çarpık ilişkiler olduğu yolundaki uyarılarının ardından RTÜKten de bu yönde değerlendirmeler geldi. RTÜK, dizideki kahramanlardan Badenin, eşini kaybetmeme sigortası olarak yeniden hamile kalmanın yollarını ararken, bebek yapabilmek için bir akrabaya yanaşmasını "aile yapısını zedeler tarzda" buldu ve kanala uyarı cezası verdi. RTÜKün raporunda dizinin söz konusu bölümüyle ilgili şöyle denildi: "Yusufun sorunlu giden evliliği üzerine vurgu yapılan dizide, herkesin hamile sandığı eşin (Bade) gerçekte hamile olmadığı ve bunu eşi dahil herkesten gizlediği bir durumdan hareketle, Badenin eşini kaybetmeme sigortası olarak yeniden hamile kalmanın yollarını araştırdığı ve bunu eşi dışında biri yardımıyla gerçekleştirmek zorunda olması sonucu girdiği arayışa ait senaryo içeriği ile gelişen olayların ekranlara taşındığı görülmüştür. Söz konusu arayış, Bade karakterinin (Yusufun eşi) eskiden beri kendisinden hoşlandığını bildiği Yusuf karakterinin amcasının oğluna (Mehmet) çeşitli ima ve fiziki dokunuşlarda bulunarak ve açıkça Hâlâ beni seviyorsun demi, aklında ben varımde mi? Yalan mı? demek suretiyle ve daha sonraki sahnedeMehmetin odasına gidip onu öpmeye çalıştığı sıradaMehmetin Badeyi engelleyip Neden yapıyorsun bunu? diye sorması üzerine Badenin Mehmet ne olur bir çocuk ver bana, ne olur bir çocuk ver diyerek Mehmeti öpmesiyle sonlanmıştır. Bade karakterinin bu davranışı, toplumun manevi ve ahlaki değerleri ile bağdaşmayan ve temelde aile yapısını zedeleyen bir yaklaşım taşıdığı yönünde değerlendirilmiştir. Dizinin diğer televizyon yayınları gibi yüksek izlenme oranı alma gayreti ile senaryosunu dikkat çekici unsurlarla geliştirmek istemesi televizyon yayıncılığı açısından anlaşılır bir durumolarak kabul edilebilir. Ancak, dizinin bunu yaparken toplumsal düzeydemarjinal sayılabilecek noktalara taşınan yukarıda belirtilen senaryo içeriğinin kamu yararı ve yayıncının kamusal sorumluluğu ile hiçbir şekilde bağdaşmayan bir nitelik taşıdığı saptanmıştır." Dizide Badeyi Tüvana Türkay, Yusufu Murat Ünalmış ve Mehmeti ise Kanbolat Görkem Arslan canlandırıyor.

0   0

Ayse demiş ki;
Cuneytin yazdigi notta bahar gozlumyaziyordu ki onu yusuf kullanirdi havva icin,yilmaz okurkenken zumrut gozlum diye okudu senaristlerinde kafasi bulanmis bu kadar sacma bir duruma getirebildiler ya guzelim diziyi.

0   0

sezzy demiş ki;
Bence fragmanda patlayan silah Cuneyti vuracak, o Havvaya ates etmek siterken arkadan gelen birisi mutlaka Cuneyte ates edip onu vuracak. Gercekten de dizi her bolum daha da ahlaksiz bir duruma surukleniyor, kim kiminle belli degil. Dallas Fox tv dizilerinin yaninda cok masum kalir valla.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler