logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 24. Bölüm izle

Özet: Kuzey tüm gerçekleri öğrenir. O andan itibaren Kuzey’in öfkesinin önünde kimse duramaz. Güney, Sinanerler’e karşı kazandığı büyük zaferin keyfini sürerken, Güney’e karşı kaybetmiş olmak Barış’ı daha da hırslandırır. Öte yandan Banu’nun rahatsızlığı, Güney’den ustalıkla gizlenir. Simay’ın, Tekinoğlu Ailesi’nin hayatından kolayca çıkmaya niyeti yoktur. Özellikle Güney’in hayatında tehdit olmaya devam edecektir. Ali, Kuzeyin tekrar Sümer’le karşılaşmasına engel olmak için çabalar ama, korktuğu maalesef gerçekleşir. Kuzey , Ali’yi korumak için bir kez daha Sümer’le karşı karşıya gelecektir. Kuzey hayatındaki pürüzleri temizlemeye çalışırken, Güney, yarattığı markayı büyütmeye ve kendi de büyümeye devam eder. Banu’nun onu her şartta yanında istemesi onu daha da güçlendirir. Artık hedefine daha da yakındır. Bu durum Kuzey’le Güney’in arasında kopacak fırtınanın başlangıcı olur.
esra demiş ki;
ayy ne bicim abi hic mi düsunmedi kuzeyi tamam düsundude yinede be yazik cok üzüldum kuzeye 10050 siydan kurtulduk

0   0

MSFIGO demiş ki;
bence güneyde o kadar rahat degildir. vicdani sizliyordur. özete bakilirsa, simayin kontratini baska biri ödüyormus. ferhat is back ;))) vallahi ferhat oldugu zaman daha heyecanli oluyor.

0   0

Berran demiş ki;
Rica ederim sevgili Tertip;) güzel seyler paylasilinca dahada güzel oluyor:))Sevgiler...

0   0

melinda demiş ki;
Berrancim, bende bu dortluyu gecenlerde facede gormustum...cok hosuma gitmisti....tesekkurler hatirlattigin icin, yazdim bir kenara :P :)))

0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim, begenmene sevindim:)) Sevgilerimle..

0   0

sezzy demiş ki;
Berrancigim, alinti sozler cok guzel:)))

0   0

Berran demiş ki;
Melindacim haklisin katiliyorum. O diziler icin artik parmak oynatmaya degmezDuydunmu YGA yi 4 Senarist ve 4 Yönetmeni varmis:))))))) Biraz gülelim; NE..NEYE KADAR?? - Feminizm,,,,,Evleninceye kadar - Komünizm.....Parayi buluncaya kadar - Ateizm... Türbülansa girinceye kadar - Demokrasi.. Iktidar oluncaya kadar;)))) Hürriyet Yazari Sn SÜKRÜ KIZILOTtan alinmistir. Sizlerle paylasmak istedimSevgiler

0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar; fragmanlarda da yazdim, bence Kuzey Ali.nin soyledikleri ile Guney.in onu safdisi yapmasini kafaya iyice takmis ki gece ruyasinda gorecek ve ruyada kaza sahnesi yine tekrarlaninca Guney onun icin ayni seyi yapmayacak, bir ruya ama Kuzey uyaninca bu ruyanin etkisiyle uzun uzun dusunecektir bence. Simay.in kontratini ancak Guney odeyebilir, malum Guney.in calisma odasinda oturup anlasmislar ve Guney de susmasi karsiliginda ona para odeyecek ama Simay da durmadan isteyecek, madem bir defa evet dedi artik arkasi devam edecek. Simay,dan zor kurtulur, iyi de oldu, o da Guney.in kabusu olsun:))))

0   0

Melinda demiş ki;
Berrancim, sanirim yorum yazmak icin parmaklarimiza en cok yazik olan diziler LALE DEVRI ve YGA.....:)) Oralarda her hafta yasanan sacmaliklar hem seyrediliyor, hem de anlatmak icin destanlar yaziliyor, burada ise hic olmazsa gercek hayattan kesitler var.....Onun icin uzme sen tatli canini..... biseycik olmaz parmaklarimiza...:))) sevgiler

0   0

Berran demiş ki;
Pardon Neyda Kardes özür dilerim;(( Ben Fragman kelimesini atlamisim. Evet cikti hemde 2 Adet:))) Keyifli seyirler.Sevgiyle kal:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler