logo

Yer Gök Aşk 67. Bölüm izle

Özet: Havva konakta Yusuf’tan bir cevap beklemektedir; ama Yusuf ona istediği cevabı vermeyince yıkılır. Yusuf’u kaybetme korkusu, Havva’nın yanlış adımlar atmasına neden olacaktır. Münevver Havva’nın yaşadığını öğrenince, olanlara inanamaz. Celal’den duyacakları ise onu şoke edecektir. Münevver, hayatında bir dönüm noktasına gelmiştir; Celal onun sığınacağı tek limandır artık. Yılmaz, Bade’nin Havva’yı vurduğunu öğrenir. Olaylar iyice çığırından çıkmıştır. Sonunda Hamiyet’in planını kabul eder. Ancak önemli bir şartı vardır; Hamiyet bundan hiç hoşlanmayacaktır. Bade, Havva konağa geldikten sonra akli dengesini yitirmiş gibidir. Yusuf bir psikolog çağırınca, sırrının ortaya çıkmasından çok korkar. Ne var ki, bu durum da Bade’nin lehine çalışacaktır. Remzi, Şeref’i kendisiyle gitmeye razı edemez. Olanları çok umursamayan Remzi’nin keyfi, alacağı bir telefonla yerle bir olacaktır. Havva, Hamiyet ve Yılmaz’ın planını duyunca çok şaşırır. Bütün düğümler Cüneyt’te çözülecektir. Havva hayatının en önemli kararlarından birini almak zorundadır artık. Cüneyt, bir umutla Havva’yı görmeye gelir. Ancak duyacakları onu çok sarsacaktır. Kapıdan çıktığında, onu daha kötü bir sürprizin beklediğini görecektir.
maral demiş ki;
bence filmde oynayan aktorler cok guzel oynoyo senristler adamlari maymuna cevirdiler ustelik havva aski icin savasiyor kiz ne yapsin yilanlarla ugrasiyo yusufa gelince adami aptala cevirdiler ustelik havvayi cok yipratiyo seven adam samimi olur adam her fistta acisini havvadan cikartiyo o once annesini durdursun cok yanlislar var ama yazacak gucum yok biraz daha ozen gosterseler film daha guzel olacak yinede emege saygi diyorum ......

0   0

MSFIGO demiş ki;
sevgili gunaycim, bana gecenlerde timuryesim icin birseyler sormustun :) badeninde durumu onlarinkisine benziyor. görünürde bade baslarda güzel, cekici, boylu boslu, tahsilli, parali ve kendinden emin bir kizdi dimi? simdi böyle bir kiz neden birdenbire böyle deliriyor soruyoruz kendimize. iste bazen tamda böyle insanlar kafayi yiyor, cünkü birine kapiliyorlar. herseyleri var gibi ama bir noktada zayif oluyorlar. mesela holding sahibi bazi insanlar var. bunu daha cok almayada isitiyorum. böyle holding sahibi olan bazi managerler ve cok haklari olan ve emir veren kisiler özel hayatlarinda zayif olmak hatta asagilanmak istiyorlar. var böyle vakalar. insana ne kadar sacma gelsede, böyle olan insanlar var. bu yusufta ne varsa, kadinlarin mantigi ucuyor :)))

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Gunaycigim, yorumunda cok ahklisin, artik bu dizinin de LD gibi ipe sapa gelmez senaryolarindan biktik, karakterlerin durmadan kisilik degistirmesinden de, Bade.yi sonunda delirtip anneisnin yanina gonderecek senaristler, bu durumlar onu gosteriyor:((( Neyse ki LD.ye yeni kan gelecke de biraz daha iyi olacak gibi(Gonulcelendeki Murat hocamiz,Cansev Elcin) galiba Toprak.a asik olacak ve Cianr kiyameti koparacak:))) yani bu sayede belki LD biraz canlanir:)))Toprak hapisten cikacak ve serada calismaya baslayacakmis, belki de Murat Hoca ile orda tanisacak:)))

0   0

gunay demiş ki;
neden Badeyi su hale dusurduklerini anlamis diyilim.Yani Havvanin basindan gecen olaylatrdan sonra dengesinin bozulmasi cok normaldi,Hani tum sevdiklerinden ayri kalmak,olmezken yok bilinmek insani aslinda deli eder.Amma Havvanin psikolojisi saat gibi calisiyor.Yani durumu da olanlardan sonra gayet normal,dengesi yerinde.Bade sicak evinde deliriyor.Aslinda Bade onceleri cekip gide bilen karakterdeydi.Kendine,kururuna deyer veren kadindi.Simdi eski radyolarda,eski ruhlu cayhanelerde seslenen turkuye,saza donup.o kendini toparlamali,onun hic dertlesmeye arkadasi bile yok.Londradan biri gelse,kiza yardim etse,kiz kararlar kabul etse de.Hic anlamiyorum ki,seni sevmeyen adam senin neyine gerek.Topragin durumu daha beter.Su senaryolari hangi yarimakil yaziyor da,kendile de kurur duyuyor?Kusura bakmayin,lutfen,gercekler her zaman aci veriyor.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sevgili ara, cok haklisin yazdiklarinda. ben badenin bu planli yaptiklari olaylara birde böyle bakiyorum. o kadar yusufa saplantili bir sekilde baglanmiski, bunu yapar ama yinede kizin dengesi yerinde degil. saglikli düsündügünü sanmiyorum. kim bilir, mehmetle beraber olursa aradaki farki anlar ;))) belki oda mehmete asik olur.

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Ara; oncelikle guzel dileklerin icin cok tesekkurler, ayni dilekleri senin icin de diliyorum. Baska bir dizi sayfasinda bir yorumcu arkadas yazmisti bir gazetenin site sayfasinda dizi yapimcilari ve senaristlerin dizilerle ilgili yorumlarin yuzde 10.unu bile okumadiklarini. Yani biz ne kadar yazarsak yazalim onlar yine bildiklerini okuyorlar. YGA.la LD.nin ayni ekip oldugu ne kadar da belli oluyor, iki diziyi de ayni tutarsizlikla mahvetmisler. Bir soz vardir, TURK GIBI BASLA, INGILIZ GIBI BITIR. Ama nedense biz hala Turk gibi bitirmeye ugrasiyoruz:))) (Turkler birseye hevesle ve acele baslayip o isin sonunu getiremiyor, yairm birakiyormusuz.ama Ingilizler agir agir baslayip, o ise konsantre olup cabuk bitirebiliyorlarmis)Ara.cim, bir de Toprak tekrar buraya donerse isler iyice karisir:)) Bir yerde buna benzer yorum yazmistim zaten:)))ya LD sayfasiydi ya da burda. Senaristlerin oyle muazzam bir hayal gucleri varki, artik hicbirsey imkansiz degil bu iki dizide. Gunaycigim senin yorumun da cok guzeldi, ozellikle Sultanin en sonunda konagin hanimi olmasi:)))Herkese sevgiler.

0   0

ARA demiş ki;
Sevgili Sezzyciim ,Melindaciim gunayciim MSFIGO ve yum yorum yazan arkadaslar Ilk once dun olan SEVGILILER GUNUNUZU kutluyorum ,umarim hepiniz de guzel bir gun gecirmisinizdir bu yok bir gun 365 gun surmesini candan dilerim Yorumlarinizi bu aksam yani gece yarisi okudum harika yorumlar yazmissiniz okuyarak zevk aldim ellerinize sagliken son sira ilen okudugun icin gunayin yorumunu okudum eger musaade edersen son paragrafa bir cumle eklemek istiyorum ,Toprak Urgupe geliyor K.Yilmazlan birbirleribi seviyorlar ayni zamanda Toprak Ruzgara da kavusuyor ve hep beraber mutlu bir aile kuruyorlar ))))) Gercekten Bizim bu Gercek olmayan senaristler bu diziyi de maf ettiler biraktilar .Akli basinda olan Yilmaz bey Hamiyetin oyuncagi oldu,Celal deseniz kizi yasindaki kisla yataga yatti ,bu rezaletin DANISKASI,kepazeligin son noktasi.Yusuf ise iki telin ustunde oynuyor ne kararsizlik bu ya Havva ya Bade O da aynen L D dizisindeki Salak Cinar gibi ( ne de olsa kankardesler ) Birini seviyorlar oteki de yedek ne olur ne olmaz ))))))Havva askindan evel kahr olan anasini dusunmesi lazim kendisi sagdir diye oralara kadar geldi Remzi ise INSANDAN saymiyorum o da SITKIDAN farki yok para icin kizini satti ,kizinin hayati ilen oynadiRemzi ve hamiyet hapislerde curumeleri lazim .Gelelim BADE YALANCISINA fragmanin sonunda aklindan gecirdigi tekrar hamile olmam lazim Yusufu kaybetmemek icin diyor ve Mehmeti goruyor ,onun da Badeye zaafi var hatta asikti bir ara ,Mehmetin de ekmegine yag surulecek .Bunlari dusunebilen biri nasil aklini yitirmis olabilir .Bence Bade hep numara yapiyor , hic birseyi yok ,numara yapmasinin sebebi de yusufu daima yaninda tutabilmektir Bade de Yesimin ikinci kopyasi Bence O da cevirdigi numaralarinin ,yalanlarinin ortaya Cikacagindan korkuyor Senaristler yazila yorumlarin yuzde besini bilem okumuyorlar ,Yorumlarin toplamina bakip ve cok yorum varsa onlarin akillarina gore Dizi begeniliyor anlamina geliyor Hepiniz de saglikli ve mutlu olun.sizlere iyi sabahlar , bana da iyi aksamlar hosca kalin

Admin Notu:

0   0

gunay demiş ki;
MSFIGOcum,sana BCS cevabin icin tesekkur ederim.Yani onlarinki saplantili bir sey,ask sayilmaz o zaman,dimi?Elde etmeyi kafasina koymus cocuk misali,oylemi?...YGA resssssmen gonlumu bulandirdi.Seref anneye karsi saygisizlik beni daha cok uzdu.Yani eski pilak misali.Yine Havva havada kalacak,yine Cuneyt kizacak,Yusufa saldiracak.Havva aynen kendi repertuarinda.Hatta dusundum ki,o teyzesinin kizi.Annem nerde,ne yapiyor,hic dusunmuyorlar.Hamiyyet de Alfred HIckokun film kahramanina donmus,oyle donuk,olu bakislarla bakiyor ki,oyle rahat ki.Hic Yilmazi demiyorum.Ayip olsun ona ki,Hamiyyetin suc ortagi oldu.Cuneyt de cukca gibi Havva ne emr ediyorsa,ona uyuyor.Cukcalar Sibir sakinleridir,Oralarda yasayan yerli sakinlerdir ki,akillari bazi seylere ermiyor.Cuneyt MONGOL olup gidib...Ah Munevver nasil kendini evli,karili,koca Kaplana kaptirirsin.Bu ne senaryo ya.Hic olmazsa yoldan gecen siradan bir urgupluye asik ol.Amma yaptigi resmen ahlaksizlik.Yazik Yusufa su Yilanlar onun boynuna dolananda,sarilanda adam kaldiramayacak.Annesi,babasi,sevgilisi,esi,kiz kardesi,amca oglusu hepsi onu cok uzecek,yusufu da genc yasinda kayb edecez.Final yapilacak.Cunki Havva da kendine kiyacak,Bade deli olucak,Hamiyyet tutuklanacak.Munevver diziden cikarilacak.Koskoca konak Sultan hanima kalacak ve o da konagin yeni varisi Kucuk Yilmaza hizmet edecek...

0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar ozur:))) K.Yilmaz yazacaktim:))

0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar bu dizide akli basinda tek bir kisi gosterin bana(K.Mehmet disinda, cunku tum bu oyunlardan habersiz cok masum)hepsine bakiyorum, yaptiklarina akil erdiremiyorum, valla senaristlerin hayal gucune hayran kalmamak elde degil:)))ama oyle bir abarttilar ki ipin ucu kacti artik. hicbir yerde tek bir denge bile kalmadi. Ehh topun agzina yatma vakti artik Celal Bey.in, kizi icin asip kesti ama kendi gencecik bir kizin zayifligindan, caresizliginden faydalaniyor, adi adam bir de sen o durumda idin diye buraya getirdim seni, biraz uzanirsin diye, tamam Munevver uzansin da sen de ne uzaniyorsun birlikte. Yusuf bir de bunu ogrensin istiyorum. ama bu gidisle Munevver de ailesini silkip atacak ve adi Celal.in yanina yerlesecek. Dedim ya normal davranan tek kisi kalmamis, ama yine de rekor kadinlarda:)))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler