logo

Yalan Dünya 4. Bölüm izle

Özet: Deniz ve Servet Hanım arasındaki gerginlik büyük tartışmaya döner. Terasın pisliğinden şikayet eden Servet Hanım, çamaşır suyuyla her tarafı temizlemeye karar verir. Selahattin’i terk eden Tülay, Gülistan’a her şeyi anlatıp, helallik istemeye gider. Selahattin ise paçasını kurtarmak için Tülay’a çok istediği marka bir çanta almaya karar verir ama bir türlü para bulamaz. Sonunda ucuza aldığı taklidini, orijinal diye Tülay’a yutturur. Fakat Tülay’ın gerçeği öğrenmesi çok uzun sürmez. Açılay, on yıldır üzerinde çalıştığı bir senaryoyu Zeki Demirkubuz’a okutmak niyetindedir. Deniz, Emir ve Bora’ya zorla senaryoyu okutmaya çalışır. Fakat tek kopya olan senaryonun başı bir türlü dertten kurtulmaz. Fazla ileri gittiğini düşünen Deniz, ateşkes yapmak için Kocabaşlar’a kek yapıp götürür. Ancak keki yiyen herkesin hastalanması Deniz’i bir numaralı şüpheli haline getirir. Deniz, Servet Hanım’lar tarafından komplo ile suçlanır. Rıza ise büyük çıkmazdadır. Deniz’e yaklaşmaya çalışır ama bunu bir türlü başarmaz. Üstelik Deniz’in Çağtay’ın evine akşam yemeğine gideceğini de öğrenir ve keyfi iyice kaçar. Ev halkı, çamaşır suyuna bağımlı olduğunu bildikleri Servet Hanım’a yasak getirir. Fakat, herkesten gizli gizli çamaşır suyu ile temizlik yapmaya devam eden Servet Hanım, hem kendini hem de ev halkının sağlığını tehlikeye atar. Çağtay’ın evine sonunda yemeğe giden Deniz’i ise büyük bir sürpriz beklemektedir.
zeynep demiş ki;
orcun+dede repligi... dede: "orcun, servetin elinde camasir suyu falan gördünmü?", orcun: "görsemde tanimamki" dede: "oglum söyle ufak sari plastik sise." orcun: "hayir serveti tanimam" dede: "oglum annanen"... :-))

0   0

Samet demiş ki;
Adam gibi sitesinizde otomatik geçişlerde başka alternetler var onları önerirrim takılma yada hiç açmama yapabiliyor bazen ama her diziyi bulduğum için sitenizze hastayım aynen devam

0   0

Deniz demiş ki;
bu dizi muhteşem bayılıyorum ya herkese tavsiye ediyorum çok komik bir dizi helede ORÇUN varya ona çok gülüyorum...

0   0

enes demiş ki;
orçun çok komik ya :D TEŞEKKÜRLER DDİZİ

0   0

halime demiş ki;
COK GUZEL COK KOMIK COK HOS BI DIZI YAZANAN ELLERINE SAGLIK VALLA GUNLERI SAYIYOM YENI BOLUMU IZLEMEK ICIN

0   0

hakan37 demiş ki;
Bu dizide geçen bölümlere göre final sahnesi olmamış ama süper bir dizi. Sevdiğim oyuncular var , tıpkı kuzey-güney dizisi gibi. teşekkürler DDİZİ

0   0

semra demiş ki;
çamaşır suyu yerine servet hanıma dogal organik her cins kumaş beyalatıcı verelim bağımlılık da yapmaz...her yer hijjen olur üstelik dogaya zaralı kimyasallar yaymıyor...:)

0   0

Berkay demiş ki;
suan bunu televizyondan izlemek yerine ddizi kalitesiyle izliyorum :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler