logo

Arka Sokaklar 227. Bölüm izle

Özet: Ekip, bir yandan aileleriyle birlikte bir otelde yeni yılı kutlarken, diğer yandan da sokaklarda asayişi sağlıyor. Rıza Baba, ekibe sürpriz yapar ve yeni yılı arkadaşı Kamuranın otelinde kutlayacaklarını açıklar. Kamuran, Saffet adında bir organizatörle çalıştığını, gece ile ilgili her şeyin hazır olduğunu söyler. Rıza yılbaşı gecesi kimlerin devriyede, kimlerin otelde eğlencede olacağının dağılım görevini tam yetkiyle Hüsnüye verir. Ali, Hüsnüye “Abi beni sakın devriyeye yazma, Pınar eror veriyor” diye kıvranmaya başlar. Hüsnü son ana kadar Aliyi süründürür. En sonunda liste açıklanır. Mesut ve Melek devriyede, diğer herkes aileleriyle birlikte otelde olacaklardır. Ancak otele gidildiğinde ufak bir problem olduğu ortaya çıkar. Organizatör Saffet ortalıkta yoktur. Kamuran da gece sahne alacak iyi bir şarkıcı bulamaz. Pelin yolda yürürken çantasını çaldırır, olaya devriyede olan Sinan bakmaya gelir. Kadın, Sinana işini öğretmeye kalkınca ufak çaplı tartışırlar. Ertesi gün Pelinin başı bu kez de narkotikle derde girer. Evinde uyuşturucu bulunur ve nezarete alınır. Sinan olayın peşine düşer. Olayı, Pelinin eski sevgilisi Oğuzun yaptırdığı ortaya çıkar. Pelin de Sinana teşekkür etmek için emniyete gelip boynuna sarılır. Pelin menajerdir. Yılbaşı gecesi otelde sarkıcı problemi yaşanınca Sinan, Pelinden yardım ister. Pelin de tüm ekibe sürpriz yapıp BENGÜyü otele getirir. Bengü eşliğinde tüm ekip 2012yi coşkuyla karşılar. Murat saat tam 24.00 olduğunda Zeynepe inanılmaz bir sürpriz yapar. Tunç yılbaşında arkadaşlarıyla beraber sahne almak ister. Mesut karşı gelir. Aralarında tartışma yaşanır. Mesut, Tunçun üzülmesine dayanamaz ve gidip bardakilerle konuşup ayarı verir. Tunçun da sahne almasına izin verir. Tibet ve Zeliha da yeni yılı bu mekanda kutlayacaktır. Hatta gece devriyede olan Mesut ve Melek de bara uğrayıp 2012ye gençlerle birlikte girmeye çalışırlar.
Yayınlandı: 03/10/2017
erhan demiş ki;
2 hafta sonra bekliyorum elif unutma :) sınavların iyi geçsinde bomba gibi geri dön inşallah

0   0

elif demiş ki;
Tsk. Erhancim

0   0

erhan demiş ki;
tamam elif sınavlarında başarılar tekrar görüşmek dileğiyle sende allaha emanet ol

0   0

elif demiş ki;
evet erhan üff 2 haftaya sinavim var son o yüzden sinavlarim bitikten hemmen sonra allah in iznigle burdayim yine merak etme diye, geri yazamasam diye. sinav dan sonra ddizi den yani burdan izlerim hepsini .kendine iyi bak allah emanet ol.

0   0

erhan demiş ki;
hüsnü çobanın ailesi de iyi hüsnü-mesut atışmasıda güzel oluyor

0   0

elif demiş ki;
Sana tamamen katiliyorum Erhan ve husnu coban nin ailesi cok nese katiyor

0   0

erhan demiş ki;
arka sokaklar benimde en beğendiğim dizi içinde herşey var aşk,komedi,macera herşeyi bir arada sunuyor.bu arada maçı 90 dk izledim çok güzel goller vardı :)

0   0

elif demiş ki;
Erhan merhaba yine aldik maci . Arka sokaklar aimdiye kadar gordugum en basarili polis filmi yaa.

0   0

Elif demiş ki;
Evet erhan sen istanbulumusun

0   0

erhan demiş ki;
çok büyük ihtimalle haftaya yeni bölümü olur.fragman yayınlanmadı henüz

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler