logo

Lale Devri 51. Bölüm izle

Özet: Çınar, Yeşim ve bebekle geceyi geçirir. Toprak, duruma iyi niyetli yaklaşır. Ancak Toprak, sabah gördüğü manzarayla sarsılır. Zümrüt’e gelen gizemli mektuplar onu allak bullak eder. Necip’in sırrından habersiz, Zümrüt bu mektupların nerden geldiğini araştırmaya başlar. Reyhan ve Okan’ın aşkları doludizgin devam etmektedir. Buluşacakları bir akşam Mehmet, şüphelenir ve Reyhan’ı takip eder. Cansel ve Canan, Yeşim’i ziyarete gider. Cansel, Canan’la olan ilişkisini açıklar. Sevdiği herkese vakit ayırmak, Çınar’ın tahmin ettiğinden çok daha zor olacaktır. Giderek yalnızlaşan Toprak’ı, Şeref uyarır. Toprak’ın kocasından sürpriz bir isteği olacaktır.
cem demiş ki;
bu toprak ya baya bi aptal insan kocasini eski sevgilisinin yaninda kalmasina izin verirmi. iyice sacmalamislar

0   0

asi demiş ki;
artik bu diziyi izlememe karari aldim.toprakla cinara cok kiziyorum.bir insan bu kadar karaktersiz olurmu hic?senari deyishilirse belki izlerim.

0   0

ara demiş ki;
seyma gecmis olsun umarim daha iyisin ,yakinda eski sihatini bulursun ve yorumlarini okuruz .

0   0

sezzy demiş ki;
seyma kardesim, sana buyuk gecmis olsun diyorum, insallah bir an once iyilesirsin. Allah herkesi kazadan-beladan korusun. hepinize iyi geceler..

0   0

þeyma demiş ki;
çok teşekuler maliddeçigim ufakbir işkasasi parmaklarım sargıda sadeçe bir başparma işgöruyor ama vaktim bo iş yok bol bol sisin yorumlarınızi okuyarum.

0   0

Melinda demiş ki;
Seymacim cok gecmis olsun...Ne oldu kaza falan mi? Umarim biran once iyilesir...sevgiler

0   0

þeyma demiş ki;
malideçıgim sanaka tılıyorum bende daha diziye baktım bakalı buraya yeni ugradım ve senin oguzel yazini gordum çok haklisın bu diziye yorum yazmaya biledeymez güzel parmaklarıma yazık diyorsunya bende oda kalmadı parmaklarım birkazaya kurban oldu şu anda elimsergıda biparmakla ança bukadaryazdin oparmaklarin kımatını bil harşey den gerekmim iyi günler

0   0

þeyma demiş ki;
fatma arkadaş keşke öyle olsa ama imkansis çunku diziyi dikatli takip edersen olayin üstünden tam 19 ay geçti aşşayukarı yanı imkansız hatta 1001 itimal bileyok ben eminim çunku herbölume 5 defa bile bakıyorum.

0   0

ara demiş ki;
Fatma arkadasim ,senin aklina geleni ben hamile kaldigi zaman yazmistim ki kesinliklen bu hamilelik Cinardan olamaz belki baskasi ilen olmustur diye ,zira Yesim seytanindan her sey beklenir .Yesimin A$K"I Cinardaki olan PARADIR .Bakalim iki uc bolum sonra bu sapsal senaristler bu diziyi nereye cekip goturecekler .duaciyim ki dedigin gibi olsun da Cinar efendi hem Yesimden hem de bebekten sogusun.ve lale ve resmen nikahli karisi toprak ilen mutlu bir hayat surdursun ve Topraktan da nur gibi oglan sahibi olsun .Banaoyle geliyor ki birkac bolum sonra Yesimde gene eski seytanliklar ve terbiyesizlikler basliyacak ,bebegini de ihmal edecek ve bu sebeplerlen Cinarlan arasi soguyacak .BENCE TOPRAK YOK BIR BEBEK IKI BEBEKILEN DE BASA CIKABILIR cocuklara karsi sevgisi de cok ,bakin laleye ne kadar ilgi ve sevgi gosteriyor. Yesim bebegini kucagina aldiginda bebek ne kadar aglayip huysuz oluyor ,zira annesinin bir seytan oldugunu hissediyor............ama Cinarin elinde hemen huzur buluyor zira babasinda hakiki sevgi var .Ayni zamanda TOPRAGIN kucaginda oldugu zaman hic agladigini gordunuz mu ? 52 ci bolum bence cook enteresan olacak belki de 53 cu bolum ,zira Fragmanda Topragin bakislarini hic begenmedim ,simdiye kadar oyle hirslan baktigini gormemistim Hepinize iyi gunler

0   0

sezzy demiş ki;
sevgili fatma; o dedigin sevgili diziden cikali aylar oldu, dizinin en baslarinda idi, yani yesimin bebeginin ondan olmasina imkan yok. bebek cinardan:)))) senaristler tolgayi da topragi da harciyorlar. oyle pasif karaktere sokmuslar ki ikisini de. o kadar yakisikli, babayigit cocuk senaristler sayesinde ne rollere girdi:))) bakin ferihadaki cocuga(emir), ferihaya ofke duydugu halde en kucuk haksizliklarda hemen ona sahip cikiyor. kimseye firsat vermiyor ferihayi asagilasinlar. Tolga da asti kesti, simdi de aptal babayi oynuyor:(((

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler