logo

Yer Gök Aşk 53. Bölüm izle

Özet: Bade’yle Yusuf’u beraber ve mutlu gören Havva, aşkından ümidini keser. Artık tek isteği bir an evvel Yusuf’tan ve Ürgüp’ten uzaklaşmaktır. Talat’tan kurtulmaya çalışan Remzi kaza yapar. Üstelik paraları da kaybetmek üzeredir ve daha da kötü bir sürprizle karşılaşır. Havva hastalanır. Sultan’ın tek derdi onu hastaneye götürmektir. Sultan ve Havva’ya Küçük Yılmaz yardım eder. Aynı anda Rüzgar da hastalanır ve hastaneye kaldırılır. Sultan, hastanede Hamiyet’ten kurtulmayı başardığını düşünürken, hesaplamadığı bir şey olur; Hamiyet, Küçük Yılmaz’ı sorguya çeker. Mehmet, Cüneyt’in ziyaretine gider. Cüneyt’ten ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Mehmet’i zor günler bekler. Remzi, konağa gelmeye çalışırken, Sultan ve Havva’nın artık kaçacak yerleri kalmaz. Hamiyet, onları takip etmektedir. Şirketin içinde bulunduğu zor durum, Yusuf’u kahretmektedir. Bade ise Yusuf’u teselli etmeye çalışır. Ancak, daha büyük bir tehlikenin onları beklediğinden habersizdir
eda demiş ki;
ceren ve sinem arkadaşlarıma katılıyorum. havva gerçekten türkiyenin en doğal güzzelliğine sahip. hem çok tatlı hem güzel hem o olmazsa bu diziye asla bakmam. tarafsısım toprakçıyım diyen arkadaşlarda ne hikmetse bade taraftarı olarak yorum yazıyorlar. bence çelişkili bir durum ama .. birce murat ünalmış çok seviyorum sizi:)

0   0

sinem demiş ki;
havva o kadar güzel ki ... o kadar güzel ki havvamı bade ile kıyaslamak haksızlık olur. gerçekten bu güzelliğine laf etmek kıskançlık olsa gerek. kimse kör değil çok güzel bir bayan BİRCE ÜNALMIŞ:)

0   0

ceren demiş ki;
elifcimm bosverrr bi kaç kişi beğenmemiş olabilir ama havvayı beğenen çok ve badeden daha güzel olduğuda bizim için bi gerçek ben badeye sadece gülerim yusufun onu sevmediğini bile bile ayy yazık ama yaa havvanın yerinde olsam yusufun yüzüne bakmazdım...Badeninde havvanında suçu büyük taraf olarak havvayı tutuyorum ama şimdi tarafsızca bakarsak ikisindede suç var havva suçluysa badede sütten çıkmış akkaşık değil ;) yusufa arkadasca yaklasıp ne kurnazlıklar düşünüyormuş meğer ;) Havvaya gelince oda herşeyi askı için yaptı ama teyzesi olmasaydı havva o şeyleri yapmazdı hep o teşvik etti onu... Toprağa gelince ben pek beğenmiyorum kendisini havva ile kıyaslanınca güzel gelmiyor doğal güzel olabilir ama havva estetik yapmadan öncede güzeldi her haliyle güzel o ... Yusuf havvayı seviyorr hepte sevicekkkk ... ;)

0   0

MSFigo demiş ki;
havvada, badede estetik yaptirmislar. bir toprak dogal güzel. ama yinede her ücünün boyu, vücutlari yerine. askta güzellik yetmiyor. baska faktörlerde önemli. bunu bazilari anlamiyorlar ama birgün asik olurlarsa anlayacaklar ;))) yada büyürlerse ;)))

0   0

eliff demiş ki;
hazan, madem ne bade ne havva taraftarisin sadece toprakcisin. o halde neden badenin koskoca burnunu görmezden gelip havvanin dudagina takiyorsun :)? burda hem bade hem havva taraflari var iki tarafta birbirine atip tutuyor, nie badecileri elestirmedinde havvacilari elestirdin? cok güzel tarafsizssin tbrk ederim :))) bi önceki cümleni bi sonraki cümlende cürüttügün icinde cok komiksin. son cümlende de sana katiliyorum, yusufun baskasini sevdigini bile bile sinsice yaklasti yanina , havvaya da arkadas gibi davranip sirtindan bicakladi, böylesine migde bulandirici özellikleri olan biri tarafindan (senin tabirinle) kullanildiktan sonra havva nin gercekten ici almamasi gerek.

0   0

mehtap demiş ki;
havvam o kadar güzelki baktıkça bakası geliyor insanın yüzü burnu dudakları hele bir ömre bedel gözleri.. bende esra arkadaş gibi o hastane sahnesinden çok etkilendimm. çok duygulandım. ah yusuf keşke dönseydn bi daha baksaydın bi daha ..belki tanırdın. arkadaşlar bence birbirinize kızmayın sizde esra arkadaş gibi benim gibi hoşunuza giden yerleri paylaşın..

0   0

eda demiş ki;
havvanın doğal güzelliğine kimse laf edemez .. o kadar güzelki ..... hem yaralı iken hem makyajsız iken hiç farketmez herhali çok güzell .. yüce rabbim özene bezene yaratmış birceyi gerçekten.

0   0

elvan demiş ki;
bende havvayı çok seviyorum ama hazan arkadaşımız fikirlerini söyelemekte sadece üzerine gitmenin anlamı yok arkadaşlar herkesin sonuçta bakış açısı farklı olabilir hazan fikrilerine ve badeyi sevmene saygı duyuyorum bade kötü biri değil .. ama havva ve yusufu çok seviyorumm.. ikisinin aşkına aşığım...havva gerçekten yusufu çok seviyo evet en başta entrika ile başladı ama çok uzun zaman oldu şimdi yusufu çok seviyor..

0   0

dilek demiş ki;
ne olursa olsun kim ne derse desin yusuf ve havva diyorum başka bişey de yok öteside yok fırsatçı badeyi kendini yusufa yamayan badeyi kimsenin tutmamı beklemesin kullanılmuş yusufa ama önce havva tarafından:) bade kullanılmış yusufa kullandıysa havva da kullanır ?

0   0

meva demiş ki;
nuran ,eda, yaprak,elvan,sinem,hulya,dilek,fer,de hepinize katılıyorum hazan hanım badeyi seviyo olabilirsiniz tabiki saygım sonsuz fakat gerçekten şöyle bir durum var ortada elif arkadaşımında dediği gibi havva hayatta iken bade yusuf ve havvanın birbirini sevdiğini bildiği halde evlenmek istedi yusufla bu bir gerçek yoksa bade kötü bir karakter değil ..biz sadece havvayı seviyoruz. ondan onun yanındayız..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler