logo

Dinle Sevgili 3. Bölüm izle

Özet: Mehmet, İngiltere’de Hande ise İstanbul’da üniversite radyosunda program yapan tutkulu iki gençtir. İki okul radyosunun ortaklaşa düzenlediği bir yarışma sayesinde Mehmet İstanbul’a gelir. İlk görüşte Hande ve Mehmet arasında bir elektriklenme yaşanır. Ancak Hande’nin en yakın arkadaşı Ceren’in, Mehmet’i görmesi sonucu hiç hesap etmedikleri bir durumla karşılaşacaklardır. Ceren lise yıllarında Mehmet’le aşk yaşamış; aradan yıllar geçse de unutamamıştır. Hande, en yakın arkadaşı Ceren uğruna Mehmet’ten uzak durmayı başarabilecek midir? Hande ve Mehmet’in kaderleri hiç bilmedikleri bir şekilde birbirlerine bağlanmıştır. Mehmet’in babası Taner ve Hande’nin annesi Nermin arasında yaşanan yasak aşk pek çok soruna yol açacaktır. Taner, karısı Zerrin’in, gizli ilişkisini öğrenmemesi için neleri göze alacaktır? Yapım : Base Yapım- Sergin Akyaz Yönetmenler : Fulya Yavuzoğlu, Mehtap Köroğlu, Irmak Çığ Müzik : Melig Görgün Senaryo Grubu : Talat Karagöz, Evin Çamdoruk, Esin Gök, Nazlı Şahin, Tanhu Sercan Şıpka. Oyuncular Zeynep Dörtkardeşler- Hande Cem Kılıç- Mehmet Ceyda Tepeliler- Ceren Selma Güneri- Mürvet Fulya Özcan- Zerrin Bülent Fil- Taner Pelin Dinçer- Fidan Berrin Atasoy- Ülfet Tanya Jaziri- Nermin Faruk Güncan- Selçuk Evrim Şahintürk- Sakine Nedim Suri- Hamdi Ayça Ayşin Turan- Gülfem Volkan Akçaalan- Oğuz Gökçe Suyabatmaz- Dilara Esin Yıldız- Arjen Ferhat Yıldız- Fiko Edis Görgülü-
Sebine demiş ki;
Mən bu kinoya baxmag isdiyirəm olmur
3 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


zehra demiş ki;
harika bir fiilim

0   0

dalga demiş ki;
bence bu dizi çok güzel.he mehmeti seviyor ve bu sevgi karşılıksız değil ve mehmet te onu yani seviyor ben bu dizinin tutkunu oldum.

0   0

arzu demiş ki;
men bu seryali cox beyenirem... eladi esl heyat heqiqetleri bunun cirkinlikleriyle verilibb... eladi bes 3 bolum niye yoxdu anlamadimki yeni olmayib hele???

0   0

he demiş ki;
ben bu diziyi çok sevdim, çok bolum olsun isala

0   0

safiye demiş ki;
bu diziyi çok sevdim ve her gününden daha fazla şeeyler yaşıgı için hiç sıkılmadan izliyorum

0   0

seLinn demiş ki;
peki...

0   0

cix demiş ki;
yha evt ndn vermdnzz dzi harka ama yapımclarda iş yhoqqqq :(

0   0

seLinn demiş ki;
Ya bölüm bitelineredeyse bir saat oldu niye hln eklenmedi bu bölüm??

Admin Notu: Bugun eklenmeyecek kaydedemedik.

0   0

BALU demiş ki;
Merhaba men Azerbeycan yaziyorum...cok beyendim bu diziyi...ama hala neden eklemediniz?3cu bolumu izleyemedim(((

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler