logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Hanımın Çiftliği 69. Bölüm izle

Özet: Kemal ve Güllü tüm engelleri aşmayı başarmış, Kemal sevgilisine evlenme teklif etmiştir. Düğün hazırlıkları başlar. Herkes sonunda suların durulmasından ve güçlüklerin çözülmesinden ötürü mutludur. Halide, Kemal ve Güllü’nün mutlu bir yuva kurmasına izin verecek midir? Öte yanda uzun süredir haftalıklarını alamayan işçiler fabrikada grevdedir. Ödeme yapılmadığı takdirde iş daha da büyüyecektir. Güllü işçilerin maaşlarını ödeyebilmek için elinden geleni yapar. Ancak işler sandığı gibi gelişmeyecektir.
Süheyla demiş ki;
Merhaba, ben cevap olarak yazıyorum, Muzaffer bey kaybedilen herşeyi kendi çabaları ile kurtardı, bu sebeple halideye miras hakkı düşmüyordu ve Kemali istemedi çünkü Güllünün eski sevgilisiydi. Halideye kardan para verimesini istedi.

0   0

terazi demiş ki;
halideye son nefesinde kötülük yapması için bir şans daha verseler hiç düşünmez yapar heralde...bu kadının bi sınırı yok .kötülük ve zalimlikle kimse onu geçemez.o kadar dizi seyrettim halide kadar düzenbaz yalancı kötü bir kadın daha görmedim... İDAM edilsinde insanlar rahat bi nefes alsınlar canım.ancak o ölünce hak yerini bulur ve dizi için güzel bi son olur...

0   0

mine demiş ki;
nihayet berber reşitin kırmızı pantolonu yırtıldı 3 senedir sabah akşam aynı pantolonu giydi sonunda nazar değdi

0   0

MSFIGO demiş ki;
leyla, ben öyle düsünmüyorum. ciftlik cocuklara ayni sekilde miras olarak kalmali. tabii simdiki devirde degisti ve kiz yada erkek cocuk olsun ayni payi aliyor. haksizlik burda basladi zaten. üstelik muzaffer bey halideyi kemalle evlendi diye kovdu ciftlikten ama kendisi güllüyü aldi. burdada haksizlik oldu. üstelik güllü halideye tarlalardan miras kalan kismini vermedi, kemalden ayrilsin diye. ama güllü simdi hem muzaffer beyin istemedigi kemalle evleniyor, hemde ayni a ciftligin sahibi oluyor. halide onun icin cok hirsli biri. yani okadar sinirlenmesini anliyorum. AMA sucsuz günahsiz iscilere yapilan cok büyük bir hataydi ve halide insanlarin ölmesine pencereden bakti. orda ona cok sinirlendim. AMA güllüde hirslari yüzünden zamaninda cok kötü davri. ondan iki kadinda hirslari yüzünden sonunda cok seyler kaybedecekler. güllü geri dönecek özüne ve halide herhalde hapise düsecek yada idam edilecek. yani dizide ikiside cok büyük hatalar yapti ama halide daha cok ileri gitti bu sefer.

0   0

Yilmaz demiş ki;
Basinda fena degildi ama sonunda bir berbat Turk dizisine cevirdiler. Hele en sonunda tamamen civittilar. Adam gibi bitirmeyi bir turlu ogrenemediler.

0   0

leyla demiş ki;
Ben bir seyi anlayamiyorum? Bazi arkadaslar soyluyorlar ki Ciftlik Serapin diyil,o ciftliyi hak etmiyor. Neden Amma? Kendisi ciftliyin sahibi Muzaffer beyle evlendi,Cocugu oldu, kocasi olunce her sey esine kalmiyormu? Halideyi Muzaffer Ciftlikden kovmusdu, Ona yalniz tarlalardan gelen gelirin bir kismini vermesini soylemisdi. Bence ciftlik Muzaffer Aliye kalmalidir , en dogrusu da bu zaten. Halide ise hirsi namine masum insanlarin hayatlari ile oynadi, idam olunursa cok sevinerik. Idam olunmazsa eger koyluler onu diri- diri yaksinlar.

0   0

burçak demiş ki;
ben bu flm min bitmesini istemiyorum çünkü flm çok güzel serap ın gelinliği çok yakıştı ama evlenmesin herkes bir bir birine iyi davransınlar flm daha güzel olur zaten güzel ama ben daha güzel olsaydı daha güzen olurdu ben bu flm mi 1 bölümden beri izliyorum muzaffer bey ölünce tadı kalmaz demiştim ama daha zevkli oldu ben işte böyle sevdim ben flm lerde sevgi istiyorum ama şimdi çok saçmaladı

0   0

eddy9 demiş ki;
ya siz gercekden dellendiniz herhal. haftaya dizi final yapiyor siz de tutturdunuz halide asilsin daha da bakmayacagim. zaten dizi bitiyor.

0   0

OYA demiş ki;
Hariaka dizi, oyuncular harika, seslendirmede harika Senaryoda harika

0   0

ferda demiş ki;
Aman üfff...sIktI artik.Biktik Halide cadisinin hainliklerinden. Artik Final belli Güllü herseyini kaybedecek cascavlak kalip Kemalin begenmedigi evinde yasamak mecburiyetrinde kalacak.Halidede ehh..cezasini bulmali artik..veya intihar edecekHapise atilmazsa öfkelenirim herhaldeBen bu dizide Özgü Namali pek tutmadim;(( Daha dögrusu beni sarmadi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler