logo

Arka Sokaklar 188. Bölüm izle

Özet: Tibet, okula beraber gitmek için Zeliha’yı evden almaya gelir. Gelirken de Suat teyzesine çiçek getirmeyi ihmal etmez. Metin ve Tekin ablalarının erkek arkadaşının eve girip çıkmasından hiç hoşnut değildir, bu duruma sinir olurlar. Hüsnü emniyete gelir. Herkes damat ile ilgili tebriklerini dile getirirler. Artık Hüsnü’nün de bir lale damadı vardır. Ekip, Hüsnü’yle dalgasını geçerken Rıza Baba gelir. Hüsnü’ye “Üzülme, her kız babası bir gün gelecek bu acıyı tadacak. Damat dediğin böyledir, nerden gelir, nasıl gelir, niçin gelir anlamazsın.”der. Bu arada Ali renkten renge girer.
Yayınlandı: 03/10/2017
mehpek demiş ki;
ama anlamadığım dizi bölümleri ordada yayınlanmıyor, yani merak ettiğim neden burda engel koyuyorlar? siz daha mı popüler oldunuz? yoksa facebook dizileri yayınlayacakta önce buralarmı kesiyo????

0   0

mehpek demiş ki;
ya ben birşey sorucam neden srekli facebook videolara el koyuyo bunu ben anlamadım ne yani artık burdan dizi izleyemeyecekmiyiz?? o zaman kapansın bu site? lütfen biri bi açıklasın şu durumuda bizde ona göre takip edelim yada bırakalım

Admin Notu: Facebooka sorabilirsiniz :)

0   0

bekir coþkun demiş ki;
cok guzel film kayseri

0   0

hele bak hele demiş ki;
Ekip süper birbirlerine takilmalari süper eglenceli geciyor cok seviyorum bu diziyi Hüsnünün aileside ayri bir eglenceli xxD

0   0

Hazal ßeren demiş ki;
seviyorum ßen ßu diziyi ya :D SINAN ELIF 3

0   0

aslan demiş ki;
selam 2.partta sorun mu var acaba

0   0

WebmasterTurk demiş ki;
Admin baba selamlar kolay gelsin, bu tanıtım videosunda çalan müziğin adını yazarsan harbi dua ederim :) ddizi ye selam reklamlara tıklmaya devam, hadi iyi diziler.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler