logo

Halil İbrahim Sofrası 19. Bölüm izle

Özet: Dizinin 19. bölümünde gelişen olaylar; Rüstem’in öldüğünü sanan Nuri ve Kerem, panikle ondan kurtulmaya çalışır. O sırada eve gelen Münir ise, farkına varmadan suç ortakları olur. Bu sırada, Rüstem’e suçüstü yapmak isteyen polisler, Nuri’nin kapısına dayanmıştır. Polisleri karşılarında gören Nuri, Kerem ve Münir, suçlarını itiraf ederler. Ancak şimdi de Rüstem ortada yoktur. Rüstem’in ölmediğini anlayan Ali; Nuri, Kerem ve Münir’e bir ders vermek ister. Hem tüm aileye hayatlarının dersini verecek, hem de Rüstem’den temelli kurtulacaklardır. Ancak yaşanan aksilikler ortalığı karıştırır… Kahkaha tufanı Halil İbrahim Sofrası’nı sakın kaçırmayın!
Murat demiş ki;
Nusret , bu bir komedi dizisi..Olacak o kadarda..Başka dizilerde bi dünya olay oluyo..Buna mı taktın sende .) Gülmene bak sen boşver..

0   0

nusret demiş ki;
bu dizide para birimi TL değil herhalde. moralim bozuluyor yani. berber için milyarlar kuruş gibi. su gibi para harcıyorlar. bu kadar kolamı para kazanmak. artisler kendilerinin kazancıyla, kahramanların kazançlarını karıştırıyorlar.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler