logo

Elde Var Hayat 20. Bölüm izle

Özet: Metin, Zeynep’in itirafından sonra Kenan’a karşı iyice bilenmiştir. Zeynep ise bir anlık boşlukla yaptığı itirafın sonuçlarını düşünmektedir. Gonca ve Halil tartışırlar… Rıfat’ın Aytekin ile ilgili paranoyası gün geçtikçe artar. Bu yüzden yanlışlıkla Halil’i sakatlar… Metin Tevfik’e başka bir okula tayin olmak için dilekçe verir… Feraye’den ayrılan Kıvanç sıkıntılıdır. Arkadaşları onları barıştırmanın yollarını ararlar. Kenan yılbaşını kutlamak için öğrencilerini ve Zeynep’i evine davet etmiştir. Her şey çok güzeldir. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz bir misafirleri olacaktır.
neþe demiş ki;
İlla güleceksiniz diye yapılmıyor diziler herkesin anlayışı farklı.Bence gayet iyiler çokta gülüyoruz.

0   0

nazan demiş ki;
Fusun Hanimin ve Muzaffer beyin butun soylediklerine can katiliyorum. Ne kadar guzel acik acik anlatmislar. bu deli sacmaliklari komedi olamaz.lutfen bizlerin espri anlayisina hakaret etmeyin.Dizide verilen guzel mesajlar ve diger sanatcilarin emekleri maalesef iki zibidi tipin sacmaliktan bile ote sulu esprileri sayesinde harcaniyor, bir cok es ,dostumuzun bu diziyi cok sinir bozucu bulup ( kendimde dahil)seyretmekten vazgectiklerini soyleyebilirim. Belki bizim gibi dusunen ve yazanlar fazlalasirsa senaryoyu hazirlayanlar da biraz kafalarini toplayip dusunmeye baslarlar UMARIM.

0   0

muzaffer demiş ki;
Cok haklisin Füsun Kardes. Rifat ve Aynur aptalca saklabanliklar yapiyorlar sadece.Onlara KOMEDYEN denemez.Büyük USTA METIN AKPINARI "PAPATYAM" Dozonde seyretsinler ve orada Diziye yeni katilan HAMIT karakterini muhakkak izlesinler.Adam hic gülmedigi halde mimikleri ve verdigi hazir cevaplar cok güzel:))))

0   0

füsun demiş ki;
burasi bizler icin Dizileri yorumlamamiz icin acilmis bir SITE terbiye ve saygi kurallari cercevesinde begenilerimizi (pro) ve begenmediklerimizi(contra) yazma özgürlügüne sahibiz. Sizde bizim yazdiklarimizi degil DIZIyi yorumlayinDaha kolayi yorumlari hic okumayin Bu kadar basit:))))

0   0

tatlianne demiş ki;
dizileri takip ederken gelen yorumlar beni geriyor miymiy bir elestiri sevmiyorsaniz bakmayin bizlere göre yazmiyorlar senaristler bi bildikleri vardir her halde her ailede hep dahi olacak diye bi kuralmi var allah askina ucuklarda olur rifatla aynur gibi

0   0

füsun demiş ki;
Evet Oktay Günes size katiliyorum.Kenanin oglu rolündeki cocugu bende pek tutmadim.Ayrica Annesini hic görmemisBu kadar acilarin cocugu gibi dramatik hale sokulmasina gerek yok.Ayrica cani istedigi zaman herkesle barisik.Ama yinede miy-miy-miy buluyorum.

0   0

Oktay GUNES demiş ki;
zaten emre altuğ dizilerini severek takip ediyorum, mert ile gert de çok güzeldi severek izledim, dizide kadro çok güzel, ancak diziye yakışmayan oyuncular var, kenan karekterinin oğulu rolündeki çocuk ve rıfat karekteri diziye gitmiyor onun dışa gayet güzel yeni bölümlerini merakla bekliyoruz....

0   0

füsun demiş ki;
Rifat ve Aynur cok sinir bozucu. TIMARHANE adayi olan insan karakterlerine KOMEDI yaptiriliyor. Zorla güldürtülmeye calisiliyor.Halbuki komiklik yapmakta ZEKA ürünüdür. En güzel güldürülerin temelindeki ZEKAdir. Tipki zeki insanlarin güzel espri yapmalari gibi Rifat ve Aynurun komikliklerine maalesef gülemiyorum:(((( Bu Dizide KENAN, OKUL ve Talebeleri iyi isleniyor. Bilhassa Kenan "ÖLÜ OZANLAR DERNEGI"ndeki ROBIN WILLIAM gibi yaklasiyor TalebelerineMesaj gayet iyi Ancak Rifat ve Aynur basitlestiriyor diziyi

0   0

oguz demiş ki;
ne zaman eklenir hemen eklenirmi ona göre bekliyim?

Admin Notu: en kısa sürede eklenecek hazırlanıyor

0   0

oguz demiş ki;
elde var hayatı ne zaman koyarsın?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler