logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 142. Bölüm izle

Özet: Aslı’ya karşı duygularını saklamakta zorlanan Efe, sonunda Aslı’ya bir itirafta bulunmaya karar veriyor.Efe, söyledikleriyle Aslı’nın kalbini kırar. Orijinal adam geç de olsa hatasının farkına varır. Aslı, Efe’nin gelgitli davranışlarından şüphelenir. Efe’nin kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenmeye başlar. Aslı’nın, Efe’nin hayatına dair soruları vardır. Aslı, Efe’nin gizli geçmişinden gelen birileri ile tanışır. Diğer tarafta Efe ise aile saadeti yaşamaktadır. Babası ve abisi Metin’le birlikte eğlenceli saatler geçirir. Mine, hamile olduğunu öğrenir. Ancak bu hamilelik tehlikelidir. Mine acaba çocuğunu aldıracak mı? Mine’yi zor bir seçim beklemektedir. Peki Deniz bu duruma ne diyecek? Özge ile Deniz fotoğraf çekimindedirler. Deniz, istediği pozları alabilmek için Özge’yi zorlar. Özge, Deniz’e sinirlenir ve ona karşı sert bir plan kurar. Özge ile Deniz arasındaki yakınlaşma tehlikeli bir hal alır. Aslı, Efe’nin dengesiz hareketlerinden beklenmedik bir sonuç çıkarır. Herkesi bir araya toplayan Aslı, bunu ispatlamak için uğraşır. Efe ise Aslı’ya karşı duygularını saklamakta zorlanır. Efe sonunda Aslı’ya bir itirafta bulunmaya karar verir.
aynur üründül demiş ki;
yaşasın sarp apak geri dönüyor çok iyi ya bence ne efe nede güven çıksın diziden

0   0

ceyda demiş ki;
143.bölüm fragmani cikmis. sarp apak diziye geri dönüyor...

0   0

caycimusti54 demiş ki;
arkadaslar aslının konuştugu bayan damla sıla degılmı sılanın kız kardesı yok tu once arkadasıdedı damla sonra kız kardesıyımdedi sizler fanatik sinız dogru dıyom degılmı sıla yaşiyor

0   0

simaokby demiş ki;
ohhh . aslıya iyi oldu duyamadı efenin söylediklerini zaten sıktı artık bu dizi bitsin yaa seviyorum diziyi ama güven gittii efeyle olmaya çalısıo gven gelse efeden sougcak ... Özgeye bayıldım bu arada :D .tam benlik çılgın bi kıız

0   0

ceyda demiş ki;
143.bölüm fragmani sali günü cikar Cikmassa en gec carsamba günü cikar...

0   0

hilal demiş ki;
süpppeerrr hastasiyim bu DIZIYEE dizininn fragmani ne zaman yüklenir ????? CAPUK GELIRSE COK SEVINIRIM TSK

0   0

leyla demiş ki;
off ya sarp apak neden dizi dönuyor yaa. onsuz dizi guzel gidiyordu. Simdi asli onun yuzunden hic efeyle esgisi gibi olmucak.

0   0

leyla demiş ki;
off ya sarp apak neden dizi dönuyor yaa. onsuz dizi guzel gidiyordu. Simdi asli onun yuzunden hic efeyle esgisi gibi olmucak.

0   0

bir demiş ki;
Metin cok ii bir isan

0   0

Turane demiş ki;
ben kavak yellerini cox seviyorum amma artiq tadi qalmadiuzat ha uzat bu ne ya,neden denizle mine bariwmiyorki,ben muneye hayranim,ya lurven artiq hecanlibir wey olsunya .bolumler maraqsiz keciyior.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler