logo

Çakıl Taşları 10. Bölüm izle

Özet: Çakıl Taşları dizisinde bu hafta; Neşet, bir kez daha çocuklar yüzünden yanlış anlaşılır. Bu defaki mağdur, kızıdır. Durumu düzeltmek için kızına koşar ancak Zeynep babasını affetmez. Suçluluk içinde kıvranan Ekrem, Cihan ve Cenker’i soluğu Zeynep’in yanında alırlar. Zeynep hikayeyi bir de bu üçlüden dinler. Babasıyla yüzleşmek için çocuklarla beraber Cihan’ın evine gider.

Zorla ve hunharca evlendirilmek istenen Sevil ise çaresizdir. Konuşabileceği tek kişi Ayçin’dir. İki arkadaş ağlaşırken Ekrem’den davet telefonu gelir. Dertlerinden uzaklaşmak isteyen Sevil’i, Cihan’ın evinde yeni dertler beklemektedir. Ezeli komşu Hüsna ve Naile’nin arası çocuklar yüzünden açılır. Naile olanlardan sonra Ekrem’i suçlar. Bu durum Hüsna’nın ağrına gider. Beklemediği bir yerden, son darbeyle vurulan Neşet şehri terk etmeye karar verir. Çocuklar gecenin bir yarısı hocalarına engel olmak için evden kaçarlar. Ancak cam kenarı seven Neşet’i durdurmak artık imkansızdır.
tuğçe demiş ki;
9.bölümde yarısından sonra basa alıyor
28.02.2014 - 13:09
0   0

mısra demiş ki;
bu filmdeki ayçın şimdi yağmurdan kaçrkeneki lidyanın arkadsı cenker disney chanell da çaylakı sunuyor ekrem pis yedilide ceyhun bu fim keşkeeee yine baslasa :(
10.05.2013 - 13:45
0   0

KuMRaLiM demiş ki;
Tskrler admin :)))

0   0

KuMRaLiM demiş ki;
Ya admincim, ben part 6 Bir dakika ve 9 saniyeden sonra yeniden baslatiliyor, devamini izleyemiyorumm??? Yardimci olabilirmisiniz,...

Admin Notu: http://www.ddizi.com/izle/18600/Videolarin-Yarida-Kesilmesi-Problemi.htm

0   0

TURKAN demiş ki;
bence bu dizi cox gozel.cox farkli her bolumunu merekla izliyorum.neden retinqi azdi anlamiyorum.bu dizi gonulcelenden, kilinc gucu qatqat gozel.azerilere salamlar.

0   0

gülsüm demiş ki;
çok güzel

0   0

elif demiş ki;
tskler admincim tek part olarak izlemeye basliyorum ) Bundan sonra hep cumartesi sabah izlicem hem tek part hem beklemeden ) tekrar tesekkür..

0   0

berkan demiş ki;
obaa al işte izlenmiyor şimdide:D

Admin Notu: Sorunsuzca izleniyor bizzat denedim.

0   0

berkan demiş ki;
admin hani geçen ömre bedelle alakası yok diyordun ama bal gibi varmış dizileri izlenmeye göre koyuyorum diyosun banada alakası yok dedin arkadaşım izlenmeye göre diyorsunda burda bu diziye yer veriyorsan bizde dizi biter bitmez burda görmek istiyoruz tıpkı diğer diziler gibi...

Admin Notu: Arkadaşlar eklendi bu kadar heyecan yapmaya gerek yok. Bugun tam 9 dizi vardı. Hepsini kaydedemeyeceğimiz için bizde izlenme sırasına göre kaydettik ve o yüzden bu dizi ve bir kaçı dışarda kaldı.

0   0

ßu$£ demiş ki;
ya ne zaman eklenirr???

Admin Notu: Eklendi.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler