logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 55. Bölüm izle

Özet: Cevahire askerdeyken bir süre kur yaptığı Su adlı bir kızdan telefon gelir. Su, Cevahiri görmek için İstanbula yola çıkmıştır. Cevahir, hemen Suyu eve atmanın yollarını araştırır. Ancak bütün aileden kurtulmak kolay değildir. Şeytana bile pabucunu ters giydiren Cevahir bunun da bir yolunu bulur. Dedesinin kaza geçirdiğini söyleyerek herkesi apar topar Kayseriye yolcu eder. Evde bir Zeynep, bir de Zekai kalmıştır. Fakat Cevahirin evdeki hesabı yine çarşıya uymaz. Suyu gizlice eve sokar ama evde yalnız kalmayı bir türlü başaramaz. Çünkü Zeynep de yardım için arkadaşı Vakkası eve almıştır. Sadece evde değil sokakta da işler karışır. Kayseri otobüsü yolda arıza yapınca Kuddusi, babasını arar ve gerçeği öğrenir. Kirişçioğulları bunun hesabını sormak üzere eve geri dönerler. Zeynepin abisi ise hapishaneden ziyarete Koyu Bilallerin evine gelir. Böcek ilacı deneme işine giren Ulvi ise yanlışlıkla kendini ve Sevimi böcek ilacı ile zehirlemeyi başarır.
h.selen demiş ki;
sizi çok seviyoruz ama ben daha çok ufuk öskanı seviyorum ve zeyneple çok iyi bir ikili oldunu söylemek istiyorum

0   0

Ali demiş ki;
sesle ilgili bi problem yaşıyorum bölümlerde ses gelmiyor yaptığım bi hata olduğunu sanmıyorum ilgilenilrseniz sevinirim..

0   0

akkuþlu ali demiş ki;
çok güzel

0   0

hava demiş ki;
GENIS AILE BENGE COK AMA COK GUZEL

0   0

taha demiş ki;
geniş aile çok güzel

0   0

taha demiş ki;
geniş aile çok güzel

0   0

ADMÝNÝN ÝSMÝ NE?(AMEDLÝ) demiş ki;
İSMİNİZİ NİYE SÖYLMEİYONUZ :(

0   0

yusuf demiş ki;
çok güzel bir dizi her bölümünü izliyorum emeği geçen herkese teşekürler böyle devam edin.admin sanada özellikle teşekürler çok saolun bu sitede emeği geçen herkese.bide böle sanane rumuzlu kardeşimiz gibi boş boş konuşmalar yapmasalar daha güzel hoş olur emeğe saygı lütfen

0   0

yigitcan soydemir demiş ki;
süper bi filim çok hoşumuza gidiyo ailecek beyenerek izliyoruz cevo seni seviyorum

0   0

minti demiş ki;
@yahu sanane nickli arkadas soruya baslarken muthis bir giris yapmis,:0))) beyhanim girisini demek istedim. sevgili adminimizinde yaniti ayni guzellikte ve zekilikte olmus. :0) dizimize gelirsek; bu bolum bir onceki bolumude asti,,, onceki sezonun tadini tekrardan yakaliyorlar, dizi geriliyor diyenlerinde gonlunu aliyorlar boylelikle. ben her bolumunu begenerek izliyorum hep ileriye gidiyor dizi bence. yeni sezonuda iyi basladi muthis goturuyorlar. bu bolumde iyi konular dusunulmus, zor bir bolumdu,,konular karisabilirdi,,ama muthis baglamislar, tebrikler kivrak zekaya. ddizi com sitemizin emekcilerine de kocaman tesekkurler ozellikle tek parca icin. genis aile hic bitmesin. saygilar.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler