logo

Yer Gök Aşk 5. Bölüm izle

Özet: Yer Gök Aşk dizisinin bu haftaki bölümünde; Cüneyt, ihbarı Yusufun yaptığını düşünür! Yargılanmak için mahkemeye çıkar ve her koşulda ihbarcıyı bulmaya, intikam almaya yemin eder!Havva, Yusufu daha yakından tanımak için harekete geçer. Yusufun gizli kalesini keşfeder ve ele geçirmek için bir plan yapar! Toprak Sıtkının kendisini aldattığını anlar.

Üstelik Sıtkının ev tutuğunu da öğrenir! Evin kapısına kadar gider. Toprakı unutamayacağı bir sürpriz beklemektedir! Havva, Yusufun dikkatini çekmek için her fırsatı değerlendirir. Hancıoğlu ailesinin kurduğu iftar çadırında, Yusufun bir kez daha ilgisini çeker! Münevver, kaymakamla evlenme kararından pişman olur. Yiğitle birlikte Yusufa her şeyi anlatmaya karar verirler. Ancak bu sırada hiç beklemedikleri bir olay olur. Havva, Yusufa büyük bir sürpriz hazırlar. Ancak Yusufun da Havvaya bir sürprizi vardır!
eylül demiş ki;
bu diziyi okadar çok özleddimki internetten izlitorum bitmesi çok kütü oldu havva ve yusufu çok özlüyorum ...
21.02.2013 - 11:10
2   0

yaren demiş ki;
ben bu diziyi bastan en sonki bolumune kadar izledim simdi tekrar izliyorum en begendigim dizi insallah uzun sure oynar havvay yusufa bayiliyorum

2   0

kezýban demiş ki;
ben bu dızıyı cok sevıyorum hıc bıtmesınve bu dızıye cok hastayım ve cok sevıyorum

1   0

ebru demiş ki;
bu yamuk agizli zili nerden cikti,yusuf bunu havaya terce etmez herealde

1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler